Korkealaatuiset rakennus- ja remonttipalvelut Länsi-Uudenmaan alueelta

Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy on luotettava ja osaava yhteistyökumppanisi rakentamisen sekä remontoinnin tarpeissasi. Tarjoamme monipuoliset rakennus-, maanrakennus- ja remonttipalvelut yli kahden vuosikymmenen kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Rakennus- ja remonttipalvelut

Tarjoamme palvelut laadukkaaseen uudisrakentamiseen kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna. Vuosien varrella olemmekin toteuttaneet kymmeniä kesähuviloita, omakotitaloja, liikehuoneistoja, tehtaiden laajennuksia, maneeseja, teollisuus- ja maataloushalleja sekä paljon muita rakennuksia asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kalustoomme kuuluu muun muassa kaksi henkilönostinta ja kaksi saksilavanostinta sekä kaikki muut talonrakennuksessa tarvittavat koneet ja välineet.

Uuden rakentamisen lisäksi remontoimme ja korjaamme erilaisia saneerauskohteita. Toteutamme kaikenlaiset kotisi, loma-asuntosi, liiketilasi tai muun kohteen huoneisto- ja sisätilojen remontit, kuten märkätila- ja saunaremontit, keittiöremontit sekä erilaiset pintaremontit. Olemme erikoistuneet myös hirsitalojen perinteitä kunnioittavaan entisöintiin sekä uusien hirsitalojen rakentamiseen.

Pyydä tarjous

Maanrakennuspalvelut ja jätevesijärjestelmät

Yrityksestämme löytyy maanrakennusalan vahvaa osaamista. Palveluihimme kuuluvat muun muassa omakotitalojen pohjien kaivuutyöt sekä salaojasaneeraukset. Toteutamme lisäksi erilaiset vihertyöt kotitalouksien pihoissa, mökkipihoilla, taloyhtiöiden piha-alueilla ja julkisilla viheralueilla. Maanrakennuskalustostamme löytyy muun muassa kolme tela-alustaista kaivinkonetta, viisi traktoria maansiirtovaunuineen sekä muita nykyaikaisia maanrakennuskoneita. Pidämme kalustomme erinomaisessa kunnossa säännöllisillä huolloilla.


Saat kauttamme myös toimivat ja kestävät jätevesijärjestelmät suunnittelusta asennukseen. Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää, vastailemme mielellämme myymiämme jätevesijärjestelmiä koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Kysy lisää

Rakennusvalvonta ja vastaavan mestarin työt

Saat meiltä myös vastaavan mestarin palvelut työmaille varmistamaan asianmukaisen rakennusvalvonnan toteutumisen. Huolehdimme, että työmaalla noudatetaan kaikkia rakentamista koskevia lakeja, säännöksiä ja määräyksiä. Vastuullamme on valvoa ja johtaa rakennustyötä työnjäljen korkeasta laadusta, aikataulujen noudattamisesta sekä kaikesta muusta urakan sujuvan etenemisen takaavista tekijöistä varmistuen. Vastaavana mestarina toimimme työmaan linkkinä kaikissa viranomaiskontaktia vaativissa asioissa.

Tilaa palvelut